23/03/09

Dagen har varit rolig. Riktigt lyckad dag om jag ska vara ärlig. Jag har fått bemöta kunder och argumentera vilket känns som om att man har fåglar i magen. Först får man känslan av att man ska misslyckas med sitt säljsamtal, men vilken lättnad det blir när man verkligen lyckas. Jag har även fått packa upp varor och prismärka dem. Hoppas på mer sådana här dagar. Känner mig mer kreativ nu när solen äntligen har lyckats komma fram. Får hoppas att det håller i sig så som det varit.

16/03/09

Idag fick jag returera varor och ställa upp TV-aparater. Jag fick även sitta och lyssna på en fältsäjare en timma som sålde LG-produkter. Så jag fick vara med på själva mötet och höra hur det gick till. Det var spännande. Jag fick även packa upp CD-skivor.

09/03/09

Idag fick jag koppla ihop en stor TV-bänk som tog rätt lång tid även koppla på en TV på bänken. Fick stå i kassan och hjälpa kunder. Sedan fick jag prismärka massa varor som saknade pris överallt. Fick även städa lite i slutet. Körkort med, grattis till mig :) IIIII

23/02/09

Idag har jag hjälpt till i kassan ,registrerat in varor, plockat upp och ner i skyltfönster, fixat cd-skivor, fixat med garantier, hjälpt en kund och kopplat ihop TV

16/02/09

Idag fick jag skylta 2 st fönster, det tog i stort sett hela dagen vi gick och köpte saker som passade nu till våren och sedan i slutet fick jag packa upp CD-skivor.

RSS 2.0